- Проектирање, изработка и одржување на пречистителни станици за сите типови на третман на води

 

- Одржување на постоечки системи за третман на води

 

- Хемиско и механичко чистење и дезинфекциија на системи за вода

- Хлорирање и хиперхлорирање на системи за вода

- Консултантски услуги 

- Пилот постројки за третман на води

Локација: ул.Вера Јоциќ бр.10
1000 Скопје, Р. Северна Македонија
Тел: +389 2 2771 955
Моб: +389 71 327 255
  • Facebook Long Shadow

©2019 Аква Еко Консалтинг Дооел. Сите права се задржани.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now