Услуги и консалтинг за БЕЗБЕДЕН КВАЛИТЕТ на Вашата ВОДА !

продажба, проектирање, одржување и понатамошна заштита на сите системи за обработка на вода

Информации на:

  +389 71 327 255

Индустриски механички филтри

Филтри за вода за дома, викендици, ресторанти....

Апарати и инхибитори против бигор и корозија за домашна и индустриска употреба

Хемикалии за третман на вода за пиење, базенски води, котловски води, разладни води

Мали и индустриски АЕК РО системи за реверзна осмоза

Локација: ул.Вера Јоциќ бр.10
1000 Скопје, Р. Северна Македонија
Тел: +389 2 2771 955
Моб: +389 71 327 255
  • Facebook Long Shadow

©2019 Аква Еко Консалтинг Дооел. Сите права се задржани.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now
3-Charbon-actif

Describe your image