Услуги и консалтинг за БЕЗБЕДЕН КВАЛИТЕТ на Вашата ВОДА !

продажба, проектирање, одржување и понатамошна заштита на сите системи за обработка на вода

Информации на:

  +389 71 327 255

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom

Индустриски механички филтри

Filtri za kujna.png

Филтри за вода за дома, викендици, ресторанти....

folmar slika.jpg

Апарати и инхибитори против бигор и корозија за домашна и индустриска употреба

Хемикалии за третман на вода за пиење, базенски води, котловски води, разладни води

hemikalii za tretman na vodi
5a28d1ab09d648094cb85c91.jpg

Мали и индустриски АЕК РО системи за реверзна осмоза